Skip to main content

Hírek

| Hírek

Megújult a honlapunk

Szeretettel köszöntjük megújult honlapunkon. Az új külső mellett kibővített tartalommal várjuk az antropozófus gyógyászat iránt érdeklődőket. 

Honlapunkkal szolgálni szeretnénk az antropozófus gyógyászat és az antropozófiai szemlélet minél szélesebb körökben való elterjedését. Meggyőződésünk, hogy ez minden szinten a közösség javára válik. Ezért szeretnénk helyt adni azoknak az orvosoknak, terapeutáknak, tanfolyamoknak, kezdeményezéseknek, melyek az antropozófia elvei szerint, vagy ahhoz nagyon közelállóan működnek, szerveződnek. Mindezt természetesen ingyen tesszük, azzal a meggyőződéssel, hogy akik ezt a lehetőséget ki szeretnék használni, lehetőségeikhez mérten jószívvel segíteni fognak abban, hogy biztosítsuk a honlapunk működtetéséhez szükséges anyagi hátteret.

Újdonság a Léleknaptár, ahol a heti spruch-ot osztjuk meg, illetve az Antropozófia menüpont alatt időről időre szemelvények olvashatók Rudolf Steiner műveiből.

A honlapot folyamatosan fejlesztjük, készülnek a szakmai oldalak regisztrált felhasználóink és a képzés már végzett, illetve jelenlegi hallgatói, oktatói számára. Az újdonságokról hamarosan induló hírlevelünkben adunk hírt.

AntroMedicArt Egyesület