Kapcsolattartás postacíme:

Antromedicart Egyesület
2098 Pilisszentkereszt
Kossuth Lajos utca 46.

Kapcsolattartó személy:

Wagner Andrea Wagner Andrea
06-20-477-9291
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az Antromedicart Egyesület bankszámlaszáma:
Forint: 16200106-00097486
MAGNET KÖZÖSSÉGI BANK, 1062 Budapest, Andrássy út 98
Swift code: HBWEHUHB

Euro: 
IBAN: HU49 1620 0137 1852 1621 0000 0000
Swift code:HBWEHUHB

 

Honlapunkkal szolgálni szeretnénk az antropozófus gyógyászat és az antropozófiai szemlélet minél szélesebb körökben való elterjedését. Meggyőződésünk, hogy ez minden szinten a közösség javára vállik. Ezért szeretnénk helyt adni azoknak az orvosoknak, terapeutáknak, tanfolyamoknak, kezdeményezéseknek, melyek az antropozófia elvei szerint, vagy ahhoz nagyon közelállóan működnek, szerveződnek. Mindezt természetesen ingyen tesszük, azzal a meggyőződéssel, hogy akik ezt a lehetőséget ki szeretnék használni, lehetőségeikhez mérten jószívvel segíteni fognak abban, hogy biztosítsuk a honlapunk működtetéséhez szükséges anyagi hátteret.

Amennyiben Ön hasonló szellemiségű terápiát, foglalkozást végez és fel szeretne kerülni a honlapunkra, kérjük, küldje el a közlésre szánt anyagot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A felűlbírálás jogát a szakmai kollégium fenntartja.

Úgyszintén - amennyiben szakmailag helytálló - örömmel viszonozzuk a szívességet azoknak a honlapoknak, amelyek belinkelik a miénket. Kérjük, jelezzék szándékukat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra küldött mailben.